Wie is
Pieter Beintema

 

Pieter Beintema is in 1965 in Dokkum geboren. Na het afronden van diverse opleidingen is hij begonnen met werken. Zijn eerste werkgever was een ziekenhuis in Amsterdam waar hij verantwoordelijk was voor de facturering en debiteuren.

Na ruim negen jaar maakte hij de overstap naar een ziekenhuis in het Gooi om daar de facturering inclusief het debiteurenbeheer op orde te brengen.

 

De horeca trok en na twee jaar maakte Pieter de overstap naar Bilderberg Hotels en Restaurants waar hij financial controller werd in Bilderberg Residence Groot Heideborgh.

 

Hij deed hier de volledige administratie inclusief de salarisverwerking. Een leerschool waarbij hij alle facetten van het voeren van de financiële administratie onder de knie heeft gekregen.

Na een korte onderbreking in het AMC, ging Pieter aan de slag als hoofd boekhouding bij een start up. Zij waren tevens bezig met een transitie in de dienstverlening. Hier kreeg hij de mogelijkheid zijn stempel te drukken op de administratie omdat deze volledig opnieuw moest worden opgebouwd.

 

Vijf jaar later kwam de verhuurder van het pand langs met de vraag of hij voor hen wilde komen werken als administrateur.

 

Pieter heeft deze overstap gemaakt en kwam in een internationale, Canadees beursgenoteerde, organisatie terecht.

 

 

Na 25 jaren in loondienst te hebben gewerkt, heeft hij ervoor gekozen om b4MKB op te richten.

Netwerken

Pieter Beintema vindt het belangrijk om ondernemers met elkaar te verbinden. Hij is 

b 4 M K B   V I S I E

Administratie op maat!
b4MKB laat uw cijfers leven!